onsdag 4 januari 2012

Fix dag


I vårt hus har vi ett allrum som jag inte alls får mysigt. Rummet har tre dörrar och ett fönster... supersvårt att möblera!!! Det är mörkt eftersom solens strålar aldrig når dit. Dessutom används rummet till något så mysigt som att se på tv. Trots dessa odds vill jag ju ha det fint.

Men det finns en sak i rummet som jag tycker är väldigt vacker,

en orkidé i purpur.

En alldeles fantastisk vacker färg har den och den trivs i just det fönstret. Så nu har jag köpt tyg i snarlik färg… en början att få det cozy. Men det räcker ju inte att bara ha kuddar i den färgen för att få en helhet i rummet. Ja, jag hittade en papplampa på IKEA också, den hjälper till och så… ja, det är nu jag avslöjar hur otroligt snål jag är ibland *haha*

Strax före jul åkte jag och en väninna för att julshoppa, gick in på ett fik och där på väggarna hängde jätteläcker konst. Det var en och samma konstnär överallt, stora och små akvarell målningar och jag satt och bara lät inspirationen sjunka in i mig. Så kommer den där tanken…

”Ä, det här kan jag väl göra själv!”

Har ni fått den någon gång??? Det är jag säker på, det roliga med mig är att jag faktiskt tror på det själv *hahah* Så idag har jag målat en liten, eller ja det är ju två, små tavlor till mitt purpurlila rum.

 
Så sydde jag kuddfodral till vår soffgrupp framför spisen också. Där har vi två öronlappsfåtöljer med hemskt tyg, men fantastiskt sköna att sitta i. Visst borde jag lämna in dem för riktig omklädsel, men så är jag inte helt säker på hur länge jag vill ha dem… så jag kompromissar med mig själv genom att sy ett överdrag. Det är sååå tråkigt och därför tar det låååång tid. Nu har kuddarna blivit klara, så kanske får jag fart med överdragen också ;)

Hmm, färgerna kommer inte helt till sin rätt på bilderna tycker jag. De är grågröna båda färgerna, fast olika nyans då *hihi* Passar mina väskor... *haha* undra vad mannen kommer att säga när han kommer hem ;) Jaja, han vet att inget är för evigt.

Önskar er alla en fortsatt skön onsdag. Kram Malin

1 kommentar:

Coquina sa...

Vilka fina =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...