lördag 31 december 2011

Gott Nytt År

Nytt år nalkas... vad kommer att hända? Spännande. Nja, livet runt 40 kanske inte är lika varierande som runt 20, men spännande på sitt vis ;) Tvättkorgen kommer fortsätta att fyllas på, maten kommer att behöva lagas och "änglarnas tofflor" (som jag läste att damråttorna kallas med ett sötare ord) kommer jagas även nästa år. Men så kommer även spännande saker att ske... barnen gör tokigheter, goda stunder med vänner, kanske en resa...och mycket mer!

Har ni några nyårslöften? Jag har ett; Att fortsätta ta mig tid att göra det jag mår bra av… att sy! Så med det sagt så började jag idag. Gick upp 08:20, alla sov… smög mig in i min ateljé och började klippa. Lill Tösen ville ha en nyårsväska, det blev två!

Tack för alla söta kommentarer jag fått under hösten här på bloggen (och utanför bloggen av de som inte vill skriva ;) Nu vill jag önska er alla... 
Ett Riktigt Gott Nytt ÅR, 2012!

Kram Kram Malin

3 kommentarer:

Vardaxlyx sa...

God fortsättning till söta dig!
Kramkram

creando sa...

Önskar dig det bästa året finaste vän :)
Kramar Kicki

Vilmas Hus sa...

Hoppas du har haft en bra start på nya året! Tycker ditt nyårslöfte var jättebra! Att göra det man mår bra av, svårare än så behöver det ju inte va!

Kram på dej!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...